Okategoriserade

Rätt dag att vara på topp

– Inlägg i samarbete med Högskoleprovguiden –

Jag antar att du känner till att det finns en dag som är speciell för alla dem som har en plan. En plan att få ett resultat som är så högt att det räcker till att ta sig in på den utbildning man helst vill gå.

Det handlar så klart om Högskoleprovet, porten som du kan öppna för att ta nästa steg i din karriär.

Under en och samma dag går unga och gamla i hela landet in i klassrummet. För att under en hel dag ta sig igenom frågemodulerna i provet. Alla skriver samma. Det är förväntningar och hysch-hysch. Tillbaka i skolbänken igen.

Det här vet jag själv allt om. Som provledare har jag förr om åren sett både framgång och misslyckande. Folk som inte kan sitta stilla, en del stirrar bara tomt rätt ut. En del kommer inte tillbaka efter lunch. Det finns tusen sätt att misslyckas.

Och bara ett att lyckas. Det som är bra är att det finns där för alla, för dig med.

Förberedelse är framgångens nyckel heter det ju. Och faktum är, ju bättre förberedd du är desto större är chansen att just du lyckas.

Det är till och med så att du kan få hjälp. För om du verkligen vill klara alla högskoleprovets delar kan det ju vara värt det, eller hur?

Öva inför nästa högskoleprov genom att använda hjälpmedlen på hpguiden.se. Där hittar du både kostnadsfria hjälpmedel och dessutom en VIP-variant för dig som vill vara säker. Säker på att vara på topp på rätt dag. Så att du verkligen tar chansen att öppna porten in till nästa steg i din utbildningskarriär.

För jag har sett många ge upp och strula bort den här chansen. Men jag har också sett många gå ut från provdagen med ett stort leende på läpparna, knyta näven och säga:

YES! Jag gjorde det!