Monday Morning Letter

KICK30 – så att du vinner säljhösten

KICK30 – så att du vinner säljhösten. Välkommen tillbaka till Monday Morning Letter. Nu börjar den härliga säljhösten. Där du ska nå dina mål.

Det bästa av allt är att du ska få mitt stöd och mina allra bästa råd för få den bästa startmånaden som går. En detaljplan på 4 veckor.

Vet du vad som är det allra viktigaste för att du ska nå dit du vill i höst?

Det är din fokus på uppgiften.

När du har blicken på målet och gör det som krävs i den fart som behövs finns det ingen eller inget som kan stoppa dig.

Då löser det sig av sig självt.

Det är det första du behöver förstå om du vill ta dig från dom 74 % av säljarna som suger till att bli Topp26.

Eftersom jag har märkt att många har stora problem att fokusera ett helt säljår eller en säljtermin är det dags att här i MML införa ett nytt begrepp.

KICK30 – så att du vinner säljhösten

KICK30 innebär att du gör en deal med dig själv och dom viktigaste runt dig att i 30 dagar i sträck gå ALL-IN på att fokusera på att få ditt säljjobb att lyfta.

30 dagar. Bara 30 futtiga dagar, inte ens en tiondel av hela året. Visst kan det vara värt det, eller hur?

Tycker du att det är värt det så följ länken och skriv YES.

Gör så här

Det jag vill nu är att du bestämmer dig för att det vore värt en satsning i 30 dagar. Gör det och följ sedan punkterna nedan hela första veckan.

1. Skriv nu direkt upp exakt vad du vill klara på 30 dagar. Vad du skulle vara nöjd med. Skriv i konkreta siffror. Antal kronor eller kunder eller bokningar.

2. Bryt ned målet du skrev genom att dela det på antal arbetsdagar du gör på 30 dagar, beroende på om du jobbar mån-fre eller något annat.

3. Hur många säljpresentationer behöver du göra per dag för att klara ditt dagsmål? Räkna ut det!

4. Dom första 5 dagarna gör du 50 % mer än vad målet kräver. Det innebär alltså att om du räknade ut att du behövde göra t ex 4 för att klara målet, gör 6.

5. Varje kväll läser du 15 minuter i en säljbok och på helgen läser du minst 30 min.

6. Du som är iZONEN-medlem, se på minst 3 videoklipp per dag under fliken Säljstarten. Börja med filmerna under Ditt mål. (och är du inte medlem ännu? Klicka här och boka gratis genomgång).

 

Följer du dom här punkterna kommer du få mer gjort än du fått på hela säljåret hittills. Och ditt första steg till Topp26 är klart! Du följer bara Kick 30 – så att du vinner säljhösten.

Vågar du?

Allt går!

Max

Se en bra peppvideo om att orka ändra dig. Det är ju det du behöver göra nu:
Orka ändra dig! så vinner du Kick30