Okategoriserade

Ska du ut och resa så läs mina tips innan

Nu är det så pass varmt i Sverige att jag inte vet varför vissa ska resa utomlands när vi redan har det varm. Jag vill resa när det börjar bli riktigt kallt här för att få mer sol över året.

Jag kommer resa därför i höst till ett varmare land för en minisemster på några dagar. Alltid brukar jag ladda ner filmer som jag sedan tittar på medans jag flyger. Då blir flygresa mycket kortare och mycket roligare. När jag flyger älskar jag också att dricka ett glas vin till filmen. Fast jag hatar röt vin så dricker jag det ändå för att det då känns lite lyxigare. Nu behöver du dessutom inte längre oroa dig för om ett flygbolag skulle strejka för du kan ändå få ersättning.

Ska du resa så finns det mycket fina väskor hos  som man kan använda på sin resa. Man behöver då inte alls packa mycket saker det räcker med få saker. Är det dessutom varmt dit man ska så behöver man verkligen inte mycket kläder.

Vilket är mitt smultronställe?
Svar: Istanbul

Vart skulle jag vilja resa?
Jag vill resa till Indien

Vart skulle jag vilja bo?
London eller Uppsala

Vad packar jag alltid i min väska?
Jag har alltid öronproppar då jag alltid är så lättväckt. Bara av att ett bi börjar surra utanför så kan jag vakna till och inte kunna somna upp.