JA! Boken som gör dig glad, Monday Morning Letter

När var du riktigt glad senast?

När var du riktigt glad senast? Alla är vi olika. Därför blir vi glada av olika saker och på olika sätt.

När konstiga saker händer, som det har gjort i hela världen den senaste tiden, kan vi behöva hjälp med att hitta ny positiv kraft och inspiration för att få upp mungiporna igen.

Just nu går många omkring i ”sad mode”, och med det menar jag att man går in i någon typ av ledsamhets- och nedstämdhetskänsla. Vilket gör att man glömmer bort att vara glad.

Det är då vi behöver påminna oss om bra saker, glada saker. För bara för att det händer något tråkigt eller att du blir orolig för något så betyder det ju inte att alla källor till glädje försvinner, eller hur? Det enda som har hänt är att du inte ser dem, det som du i vanliga fall blir god och glad av når inte fram till dig. Molnet med tråkigheter är i vägen.

Är det så att du känner att du behöver en rejäl knuff av ren glädje så har du kommit alldeles rätt. Här på bloggen kommer vi fokusera på det hela hösten. Och inte nog med det.

En ny bok som gör dig glad

Det här gör vi genom att den 1 november ge ut en ny bok:

JA! Boken som gör dig glad. Temat är alltså att du och alla andra läsare ska få härliga historier av härliga människor som har en enda sak i sinnet: Att hjälpa till.

Därför bestämde vi oss också för att låta tolv fantastiska inspiratörer, författare och entreprenörer ge sin syn på vad som gör människor glada. Och att ge dig konkreta tips för hur du kan göra själv. Om du låter dig inspireras av deras texter har du alla möjligheter att skapa ännu mer glädje i ditt liv.

Detta blir fjärde delen i bokserien JA! Vi har ju tidigare gett ut böcker med temat positivt tänkande, kul på jobbet och hur du blir lycklig.

Precis som i våra tidigare JA-böcker skänker vi 15 kr per såld bok till en god sak. Vi stöder Sparc Foundation den här gången och deras insamling till hjärnforskningen för att hitta ett botemedel till sjukdomen ALS. Det gör oss glada.

Författarna kommer presenteras här på bloggen löpande under oktober. Och jag kan lova dig att det är många spännande namn. Vill du veta nu direkt och inte vänta kan du kolla här.

Så: När var du riktigt glad senast? Vi vill hjälpa dig och alla andra att bli ännu gladare i höst.

Häng med!

Allt går!

– Max