JA! Boken som gör dig glad

JA – Boken som VERKLIGEN gör dig glad av Patrik Ek

Det börjar komma fina recensioner om JA-boken. Så här skriver Patrik Ek, bloggare inom personlig utveckling. Texten var så fin, så jag frågade om jag fick återpublicera den här på bloggen. Läs hans text här:

JA – Boken som VERKLIGEN gör dig glad

Pandemi. Krig. Chockpriser på bensin, el och matvaror.

– Hur ska man kunna bli glad av allt detta?

– Ja, varför inte läsa en bok som gör dig glad? Den till och med HETER så.

– Kan man verkligen bli glad av att läsa en bok?

– Varför tror du att feelgood säljer så bra? De är en tuff konkurrent till deckarna.

– Finns det inte tillräckligt med själv-hjälps-böcker?

Det fina med ”JA! boken man blir glad av” är att det spelar ingen roll vad du svarar på detta.

Om du svarar ja det finns det, så kan jag glädja dig med att du inte behöver läsa alla – det räcker med denna!

Om du svarar nej, så är du redan glad för att här kommer en till! Här får du nämligen tips och stöd från hela 12 olika författare om hur du kan känna dig glad. De kommer var och en ge sin personliga vinkel och du kan välja vad som passar just dig bäst.

Eller så kan du pussla ihop en egen lösning med bitar från alla 12 lösningarna! Och de som skriver är inte vilka som helst, nej de har var och en gått från klarhet till klarhet och hjälper dagligen andra att utvecklas.

Och vet du vad? De tog inte ens betalt för sin medverkan, utan boken bidrar istället till ALS- forskningen. Så du hjälper alltså både dig själv och andra genom att köpa JA boken!

Både vetenskapligt och personligt

Vissa av författarna beskriver mer vetenskapligt och andra mer personligt, så bara där är bredden och möjligheterna stora! Själv fastnade jag särskilt för Lill Öst, eftersom hon skriver om min favoritlag. Nämligen Attraktionslagen!

Det är en verkligt häftig lag, som innebär att du bokstavligen kan dra till dig det du önskar, eller som hon säger ”Skapa glädje!”

Jag gillade även Nina Jansdotter lite extra, eftersom hon går lite utanför boxen och säger att du behöver kunna säga NEJ, för att kunna säga JA.

– Ja och nej hänger ihop som ebb och flod”, säger hon bland annat.

Och det tror jag verkligen också. För att kunna säga ja till det positiva så måste ett positivt nej också finnas med ibland.

Så vill du faktiskt känna dig glad så rekommenderar jag dig verkligen att köpa den här boken och läsa den så snart som möjligt! För jag hävdar att detta är: JA – Boken som VERKLIGEN gör dig glad

Rekommenderas av (C) Patrik Ek, 2022. https://www.succek.com

Läs mer om JA-boken här