Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

JA! Podden som gör dig glad – Lyssna på Lili Öst och Max Söderpalm

JA! Podden som gör dig glad – Lyssna på Lili Öst och Max Söderpalm. Vill du Lyssna på det första och mycket inspirerande poddavsnittet. Max Söderpalm, Sveriges mest kända säljcoach, intervjuar Lili Öst, coach och sångerska, som är expert på Attraktionslagen? Visst låter det spännande? 

Det hon visar dig är hur du kan få mer glädje i livet, genom att förstå och bli kompis med den lagen.

Det handlar om konkreta råd som kan hjälpa dig till ett gladare liv. Lili berättar om hur hon kom i kontakt med Attraktionslagen under sin utbrändhet. Och hur hon med hjälp av att studera den i många år fick ett helt nytt och mycket gladare liv.

Lili Öst och Max Söderpalm är båda medförfattare i nya JA-boken. Under hösten och vintern kommer du att kunna lyssna på nya poddavsnitt med var och en av författarna.

Peter Jumrukovski, Bruce King, Karin Klerfelt, Pelle Johansson, Tobias Valdebenito, Joakim Wiedesheim, Nina Jansdotter, Henrik Pettersson, Stefan Sebö och Magnus Helgesson. Läs korta intervjuer med var och en

Vill du vara säker på att inte missa något av avsnitten? Klicka i att du prenumererar på Max Youtube-kanal så får du ett meddelande när ett nytt avsnitt släppa. Kostar ingenting.

HÄR KAN DU PRENUMERERA PÅ JA! PODDEN SOM GÖR DIG GLAD 

Lämna ett svar