Skip to content
Okategoriserade

JA! Podden som gör dig glad #2 – Lyssna på Tobias Valdebenito och Max Söderpalm

JA! Podden som gör dig glad – Lyssna på Tobias Valdebenito och Max Söderpalm. Vill du lyssna på ett mycket inspirerande poddavsnitt? 

Max Söderpalm, Sveriges mest kända säljcoach, intervjuar Tobias Valdebenito, Pojken som höll på att gå under och levde i ett totalt utanförskap med droger, kriminalitet och våld. Som plötsligt vaknade upp och vände på hela livet? Nu hjälper han ungdomar att slippa hamna i samma värld som han själv var i.

JA! Podden som gör dig glad – Lyssna på Tobias Valdebenito och Max Söderpalm

Det är en gripande historia med ett bra slut. I en värld som många inte ens kan föreställa sig får vi höra hur man lever och tänker, där högsta livsmålet är att bli gangsterboss.

Vi får också höra exakt hur det gick till när Tobias vaknar upp på intensiven efter en överdos och bestämmer sig för att: Nu räcker det.

Alla som känner någon som känner sig vilsen i livet borde lyssna på Tobias. Det han gör idag för att hjälpa andra ungdomar är så inspirerande att man knappt förstår att det är sant. Hans högsta livsmål är idag att hjälpa andra som har hamnat i utanförskap tillbaka till livet. Genom att hjälpa till med sin verktygslåda kan många få ett bättre liv.¨

Tobias Valdebenito och Max Söderpalm är båda medförfattare i nya JA-boken. Under hösten och vintern kommer du att kunna lyssna på nya poddavsnitt med var och en av författarna.

Peter Jumrukovski, Bruce King, Karin Klerfelt, Pelle Johansson, Tobias Valdebenito, Joakim Wiedesheim, Nina Jansdotter, Henrik Pettersson, Stefan Sebö och Magnus Helgesson. Läs korta intervjuer med var och en

Vill du vara säker på att inte missa något av avsnitten i JA! Podden som gör dig glad – Lyssna på Tobias Valdebenito och Max Söderpalm? Klicka då i att du prenumererar på Max Youtube-kanal så får du ett meddelande när ett nytt avsnitt släppa. Det kostar självklart ingenting.

HÄR KAN DU PRENUMERERA PÅ JA! PODDEN SOM GÖR DIG GLAD 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *