JA! Boken som gör dig glad, Podden som gör dig glad

Podden som gör dig glad #4 – Så blir du en glädjespridare. Med Karin Klerfelt och Max Söderpalm

Så blir du en glädjespridare. När fick du en guldstjärna senast? Det där är en viktig fråga för Karin Klerfelt, glädjespridaren och författaren som du träffar i veckans avsnitt av Podden som gör dig glad. För visst blir man glad av att få guldstjärnor?

Lyssna på en mycket inspirerande intervju. Där du förutom guldstjärnor och andra glädjande saker får veta hur du ska tänka när du förhandlar med dina kunder. Så att kunderna både blir gladare och trevligare att förhandla med.

Många har dessutom svårt med det här att höja sina priser. Karin och Max lär dig tänka tvärtom, så att du vågar Jacka upp priset istället.

Karin Klerfelt och Max Söderpalm är båda medförfattare i nya JA-boken. Under hösten och vintern kommer du att kunna lyssna på nya poddavsnitt med var och en av författarna.

Peter Jumrukovski, Bruce King, Karin Klerfelt, Pelle Johansson, Tobias Valdebenito, Joakim Wiedesheim, Nina Jansdotter, Henrik Pettersson, Stefan Sebö och Magnus Helgesson.
Läs korta intervjuer med var och en

Vill du vara säker på att inte missa något av avsnitten i JA! Podden som gör dig glad? Klicka då i att du prenumererar på Max Youtube-kanal så får du ett meddelande när ett nytt avsnitt släppa. Det kostar självklart ingenting.

HÄR KAN DU PRENUMERERA PÅ JA! PODDEN SOM GÖR DIG GLAD