Podden som gör dig glad

Nätverka dig till framgång – Podden som gör dig glad #5 Med Nina Jansdotter och Max Söderpalm

Nätverka dig till framgång. Bästa sättet att få nya kunder på ett trevligt sätt är att nätverka. Det blir ett perfekt sätt att starta nya året.

Vill du ha en inspirerande kickstart för att komma igång efter helgerna? Lyssna på när Nina Jansdotter intervjuas av Max Söderpalm.

Det handlar om både att nätverka i verkliga livet och via social media. Det gäller oavsett om du arbetar traditionellt eller i ett säljnätverk.

Nina Jansdotter är precis som Max, både författare, entreprenör och influenser. Du kommer få många konkreta tips och ett stärkt självförtroende inför det nya året.

Välkommen att lyssna!

 

 

Nina Jansotter och Max Söderpalm är båda medförfattare i nya JA-boken. Under hösten och vintern kommer du att kunna lyssna på nya poddavsnitt med var och en av författarna. Alla intervjuer är både inspirerande och konkreta. Kanske får du den där idén som du behöver inför det nya året när du lyssnar?

Peter Jumrukovski, Bruce King, Karin Klerfelt, Pelle Johansson, Tobias Valdebenito, Joakim Wiedesheim, Nina Jansdotter, Henrik Pettersson, Stefan Sebö och Magnus Helgesson.
Läs korta intervjuer med var och en

Vill du vara säker på att inte missa något av avsnitten i JA! Podden som gör dig glad? Klicka då i att du prenumererar på Max Youtube-kanal så får du ett meddelande när ett nytt avsnitt släppa. Det kostar självklart ingenting. Det ligger redan många härliga och inspirerande poddavsnitt att lyssna på.

HÄR KAN DU PRENUMERERA PÅ JA! PODDEN SOM GÖR DIG GLAD