Skip to content
JA! Boken som gör dig glad, Podden som gör dig glad

Så når du dina mål – Magnus Helgesson intervjuas av Max Söderpalm Podden som gör dig glad #6

Så når du dina mål – Magnus Helgesson intervjuas av Max Söderpalm Podden som gör dig glad #6 Mentala coachen, föreläsaren och författaren, Magnus Helgesson, brinner för att hjälpa människor att nå sina mål. I den här inspirerande intervjun handlar det om hur du också kan lyckas med det.

Det här är året som gäller för din framgång. Magnus och Max hjälper dig med det så att du får en smakstart. Kolla här:

 

Magnus Helgesson och Max Söderpalm är båda medförfattare i nya JA-boken. Under vintern och våren kommer du att kunna lyssna på nya poddavsnitt med var och en av författarna. Alla intervjuer är både inspirerande och konkreta. Kanske får du den där idén som du behöver inför det nya året när du lyssnar?

Peter Jumrukovski, Bruce King, Karin Klerfelt, Pelle Johansson, Tobias Valdebenito, Joakim Wiedesheim, Nina Jansdotter, Henrik Pettersson, Stefan Sebö och Magnus Helgesson.
Läs korta intervjuer med var och en

Vill du vara säker på att inte missa något av avsnitten i JA! Podden som gör dig glad? Klicka då i att du prenumererar på Max Youtube-kanal så får du ett meddelande när ett nytt avsnitt släppa. Det kostar självklart ingenting. Det ligger redan många härliga och inspirerande poddavsnitt att lyssna på.

HÄR KAN DU PRENUMERERA PÅ JA! PODDEN SOM GÖR DIG GLAD 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *