Inlägg

Hur gör du för att öppna din dörr?

Har ni varit på besök på olika restauranger?

De har då en kod på sina toaletter så att folk inte lånar toaletten hur som helst. För varje kund som lånar en toalett som egentligen inte har varit en betalande kund kostar väldigt mycket. Det som kostar är tvålen, elen, vattnet och själva toalettpapper. Det går även att få en bricka att öppna dörren med som de brukar göra på olika bostadsområden kring centrala delen av olika städer.

Det har också hänt att tex en bricka har försvunnit när man har bott i bostadsområden och då behöver man anmäla detta till sin bostadsvärd så att de kan avregistrera just den nyckeln. Dvs det är en bricka man använder som nyckel. För att också kunna anmäla den är det viktigt att i förväg alltid ta bilder av sina brickor så att man vet vilken som har försvunnit. Numera är det många personer som gärna vill komma in i trapphus för att de inte har någon annanstans att sova.

Har du funderat över att använda dig utav eslutbleck för att det ska bli bekvämt för dig?

Det finns också olika sätt du kan använda tex så kan du även ha en kod till dörren. Har du tex ett rum i din bostad som du inte vill att vem som helst kan komma in i? Det kan tex vara att du jobbar för någon typ av institution där du har tystnadsplikt och mycket saker man har tystnadsplikt gentemot. Samt även om det är konfidentiellt så vill man bevara det utan räckhåll och tillsyn från andra människor. Då kan det vara bra att ha ett rum med kod dvs att man ej kan komma in utan kod. Det kan också var barnsäkert att ha ett sådant rum.

Du kan också använda det till ditt garage dvs att koden finns på dörrhandtaget. Detta är väldigt bekvämt och på avstånd går det inte ens att se vad det är man trycker in. På toaletter så brukar de bara ha 4 siffror, men är detta till din bostad så ska du så klart inte ha en lika enkel kod utan fler siffror dvs från 0-9

Vi är noga med säkerhet i Sverige och har nog alltid varit det

Vi människor har blivit mer benägna att välja säkerhet när det gäller vår familj och bostad. Man vill in i det sista använda sig utav all typ av bekvämlighet och säkerhet. Speciellt om man har små barn i huset så vill man verkligen leva säkert. Du kanske även har gamla personer i huset som inte kan skydda sig om någon skulle göra intrång och då kan du sätta dessa koder på deras handtag också. Det kan vara någon förälder till dig eller syskon som inte klarar sig själva helt och hållet. Oavsett vad du väljer att göra så finns det fler tips på hemsidan över vilka metoder och tjänster du kan använda dig utav.