Monday Morning Letter

Så får du bästa starten efter semestern

Så får du bästa starten efter semestern. YES! Det är dags att starta upp årets bästa tid för dig som är företagare, säljchef eller säljare. Nu startar äntligen säljhösten!

Nu är Monday Morning Letter tillbaka för att ge dig bra tips, mer inspiration och kraft att göra det bästa möjliga av tiden fram till Jul.

Visst kan det kännas lite trögt att masa sig upp ur sängen den första arbetsveckan efter semestern? Fast å andra sidan kan det ju vara positivt också? Det du gör nu kommer ju leda fram till att du får vara med och göra massor av inspirerande saker lite längre fram.

Idag är min första dag efter semestern och för att den inte ska slösas bort på negativa tankar och ”semestern-är slut-deppande” har jag en plan för min allra första arbetsdag.

Du ska strax få den, så att du kan göra på samma sätt. Först tänkte jag bara berätta hur spännande den här hösten kommer bli, om du hänger med oss i IZONEN och Soderpalm Publishing. Det är nämligen hur mycket bra saker som helst på gång:

1. Du som är IZONEN-medlem och tränar sälj med oss via webben. Lite längre fram i höst kommer en helt ny plattform som kommer göra det ännu enklare för dig att hålla dig inspirerad, motiverad och på hugget varje dag.

2. Du som vill gå Sveriges bästa säljkurs. Missa inte Soderpalm Sales Academy. Den 19-20 september kör jag i Göteborg. Det finns ett fåtal platser kvar.

3. Under hösten kommer flera riktigt spännande böcker från Sveriges coolaste affärsförlag, Soderpalm Publishing. Det kommer handla om att bli bästa möjliga nätverkaren, att bli framgångsrik och att skriva bästa säljande texterna. Författare som Napoleon Hill, Nina Jansdotter, Krister Maxe och jag själv, Max Söderpalm.

Och här kommer en glödhet metod för att du ska få bästa starten, vilket jobb du än har:

Så får du bästa starten på semestern

Gör så här (Själv gjorde jag detta innan jag började skriva det här brevet till dig):

1. Ta fram papper och penna och skriv upp 10 saker som du ville skulle vara gjorda när du slutar jobba i eftermiddag.

2. Det kan vara både snabba, korta puckar och sådana som tar lite längre tid att göra.

3. Börja med någon av punkterna som går extremt snabbt att fixa till. Det kan t ex vara att mejla någon, ringa någon eller fixa någon smågrej.

4. Gör den punkten och stryk sedan punkten.

5. Börja direkt med nästa punkt, gärna den också en snabb en. Stryk den också.

6. Plötsligt har du på en kvart gjort 20 procent av punkterna som du skulle fixa under dagen. Så direkt på en till.

7. När du har gjort klart den och strykt den så är du igång. Sluta inte utan fortsätt så snabbt du kan med nästa och nästa och nästa.

8. Gör du detta hela dagen kommer du förmodligen ha löst mellan 8 till 10 punkter när du är klar för dagen. Det gör att du verkligen kommer känna att du är nöjd med din dag och då leder det till något som jag är säker på att du kommer upptäcka det här:

9. Det är ju kul på jobbet! Eller hur?

Nu kommer jag strax stryka min första punkt som var: Skriva och skicka ut veckans Monday Morning Letter så att du kan läsa detta och göra samma sak.

Vill du ha fler tips? Missa inte webinaret på torsdag lunch:

SÅ VINNER DU SÄLJSTARTEN, TAR DIG FÖRBI “SEMESTERN-ÄR SLUT-ÅNGESTEN” OCH GÖR DIN BÄSTA SÄLJHÖST NÅGONSIN

Anmäl dig här!

Vi syns då!

Allt går!

– Max