Mina böcker, Nätverka dig till framgång

Nätverka dig till framgång

Nätverka dig till framgång

Nätverka dig till framgång. Har du tänkt på att det är det överlägset bästa sättet att hitta nya kunder, kontakter och följare?

Framförallt när marknaden, som nu är tuff.

Att nätverka genom att träffa andra människor fysiskt, på mingel och över en lunch slår allt chattande och alla tummar upp på de sociala medierna.

Men du behöver behärska båda vägarna, för att nå riktig framgång.

 

Nätverka dig till framgång – din ledstjärna

 

Snart släpper Nina Jansdotter och jag Max Söderpalm en bok om nätverkande med massor med bra och konkreta tips på hur du nätverkar både fysiskt och i sociala medier.

Vi kommer även att erbjuda ett antal kostnadsfria webinar på samma tema under hösten, allt för att inspirera och träna dig till att bli en bättre nätverkare.

 

Anmäl ditt intresse och få fina presenter

 

Om du anmäler dig via länken här, så får du ett extra bra förhandserbjudande om boken när det börjar närma sig. Och kan beställa den först och till lägst pris.

Dessutom får du ditt exemplar i ett lågt nummer av vår begränsade, numrerade 1:a upplaga. Och inte nog med det.

Du får flera bra bra bonusar, t ex får du en checklista på 10 bra saker som Topp-nätverkaren gör. Och en helt gratis ljudbok! Bra va?

Här hittar du länken, där du intresseanmäler dig.

Låt detta bli en höst där du expanderar och fördjupar dina kontakter. Och har kul när du gör det.  Nätverka dig till framgång. Häng med Nina Jansdotter och mig, så kommer du få all inspiration, motivation och nya kunskaper som du kommer att behöva. Det kommer göra att du får fler kunder, fler följare och mycket roligare, både i jobbet och i privatlivet.