När nyfikenheten ledde till hållbara hav min första beställning från miljöfiskbilen

En coach behöver mycket energi för att kunna coacha andra. Bästa sättet är att äta fisk med mycket omega 3.

Det var en solig söndagsmorgon i mitt lugna grannskap. Jag stod vid köksfönstret med en kopp kaffe i handen redo att starta dagen när jag såg något oväntat. En färgglad och iögonfallande bil parkerad utanför min grannes hus. Miljöfiskbilen stod det på sidan. Min nyfikenhet väcktes direkt.

Katter älskar också fisk. Snart serveras fisk åt katten.

Senare samma dag, när jag stötte på min granne, kunde jag inte låta bli att fråga om den märkliga leveransen. Han berättade om Miljöfiskbilen, en online-butik som levererar färsk, hållbart fiskad fisk direkt till kundernas dörrar. Jag blev fascinerad. Som någon som alltid försökt vara miljömedveten men aldrig riktigt visste hur man skulle närma sig hållbart fiske lät detta som en perfekt lösning.

Min första beställning

Driven av nyfikenhet och min grannes lovord, bestämde jag mig för att göra en beställning. Processen var enkel och användarvänlig. Snart hade jag beställt ett urval av fisk som jag aldrig ens hade hört talas om tidigare. När Miljöfiskbilen anlände till mitt hem några dagar senare kände jag en blandning av spänning och förväntan.

Upptäckten av nya smaker

När jag öppnade paketet, möttes jag av en känsla av äventyr. Varje fisk var noggrant förpackad med information om dess ursprung och hållbarhetsprinciper. Den kvällen tillagade jag min första måltid med fisk från Miljöfiskbilen. Det var inte bara en kulinarisk upplevelse utan också en lärorik. Jag insåg hur lite jag visste om var min mat kom ifrån och vilken påverkan den hade på miljön.

Reflektion

Min första erfarenhet med Miljöfiskbilen har blivit mer än bara en ny källa till färsk fisk. Det har blivit ett sätt att utbilda mig själv om hållbarhet och de val jag gör som konsument. Jag ser fram emot att fortsätta utforska nya fiskarter och lära mig mer om hur jag kan bidra till en mer hållbar framtid.

Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *