Fisk och skaldjursbutik på nätet, beställ idag

Ishavet är en svensk nätbutik som specialiserar sig på att sälja fisk och skaldjur.
Företaget grundades 2015. Ishavets flaggskeppsprodukt är deras fiskbil, det är en mobil fiskbil som levererar fisk och skaldjur smidig hela vägen hem till dörren.


Ishavets fiskbil är ett utmärkt sätt att få ett fisk- och skaldjur fix. Bilen är full med de beställningar som ska ut, din beställning kan vara en av dessa.

Allt du behöver göra är att beställa din fisk och skaldjur online, så levererar Ishavets fiskbil den direkt till din dörr.
Allt är fryst färskt  med modern frysteknik som bibehåller kvalitet och god smak.

Ishavet är en välkänd onlinebutik för fisk och skaldjur som erbjuder ett brett utbud av fisk och skaldjur och andra relaterade produkter.
Företaget har varit verksamt i över 6 år och har byggt upp ett gott rykte för att tillhandahålla högkvalitativa fisk- och skaldjursprodukter.

Ishavets produktsortiment omfattar allt från fryst färsk fisk till rom. Företaget erbjuder också en mängd olika tillbehör till fisk och skaldjurs tillagning, t.ex. Grill Salt, sabal lemon, kallpressad rapsolja och maltvinäger,  men även hela smak lådor.

Ishavet har ett starkt fokus på kundnöjdhet och erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med deras produkter.

Företaget erbjuder dessutom en mängd rabatter och andra överraskningar för återkommande kunder.
Om du letar efter en om du vill ha en pålitlig fisk- och skaldjursbutik på nätet som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter, är Ishavet definitivt värt att kolla in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *