Okategoriserade

Vi behöver vara i naturen mer

Denna sommar öppnar det alkoholfria vinhuset Oddbird en liten restaurang mitt ute i skogen, vid fälten och vattnet i ett naturreservat. 

Detta kan medföra att fler personer som besöker denna restaurang som kommer heta Nowhere också vara mer utomhus. Tex är du mer utomhus kan du också syssla med tex luftgevär hos PN Jakt och få mer motion och frisk luft.

20-21 augusti skapar Oddbird en tillfällig restaurang i naturreservatet Häringe-Hammersta. När folk som besökt restaurangen är mätte måste de verkligen ut i naturen och kanske jaga en sparv eller som kungen brukar säga att det flyger inga stekta sparvar in i denna restaurang du får själv fånga en. Du får då mycket motion eftersom det kan ta en tid också att fånga en sparv.. Nowhere består av sex bord som är utspridda på särskilt vackra lägen utan kontakt med andra gäster.

Om Oddbird
Oddbird är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar alkoholbefriade kvalitetsviner. 

Det är bra att dessa är alkoholfria för du kan inte jaga en sparv med luftgevär om du är berusad därför rekommenderar vi vinerna från Oddbird så att du kan leva hälsosammare. Klä dig riktigt varmt också för nu är det finter men i sommar blir det varmt. Ta på dig bra skor som du kan vandra långt med för du lär gå långt innan du får din fångst. Man tror att det ska gå fort att fånga sparv men det kan faktisk ta sin tid. Kungen och hans vänner brukar ofta gå ut i skogen och jaga efter sin middag. Detta är något man gör lite mot kvällen och inte på morgonen då man är som mest lugn och fokuserad mot kvällen och kan du fånga bättre.

Samla dina vänner och ge er ut i naturen så att ni gör något annorlunda än att bara sitta hemma och tänka på alla restriktioner som ändå inte är bra för någon av oss.