En ladugård behöver maskinhallar

Ett klassiskt ladugård har grisar, getter, kor, ankor och självklart en katt på plats. Detta är typiskt för hur barn ser ut både i verkligheten och på film. Ibland finns det även hundar på en ladugård som kanske är en vallhund och även en hund behöver coachning för att klara av att ta hand om fåren. Man har även sett att det finns en kanin som har tagit på sig ansvaret att valla får. Det ser väldigt roligt ut när kaninen verkligen tar sitt jobb på allvar och sköter om fåren till punkt och pricka.

Du hittar så klart all typ av byggnader hos Tectum AB som har kunder över hela Sverige. Ni kan själva gå in på hemsidan nedan och se fler exemplar av byggnader samt även se vilka företag som har använt sig av maskinhallar från Tectum AB.

Du kan hitta maskinhallar från Tectum AB för olika behov. Nedan ger jag tips på olika behov du kan hitta hos Tectum AB:

  • Industrihallar är väldigt stilrena och det finns liknande där man även har tillgång till konto på dessa industrihallar. En gång i tiden fanns det ett varumärke i Sverige som sålde te från London. De hade då hyrt in sig i en sådan industrihall där de både hade lager och kontor i ett. De är väldigt fina och praktiska lokaler. Det är stålbyggnader och har grå yttre färg på själva byggnaderna. Se bild nedan

 

  • Lagerhallar för folk som till exempel jobbar med livsmedel som dryck och behöver någonstans att bevara sitt lager på.
  • Bilhallar jobbar du med bilar och behöver ställa ut dina bilar snyggt samt även ha en försäljning så kan dessa bilhallar vara något för dig.
  • Ridhus och Stall Driver du ridskola och verkligen skulle behöva det senaste inom Ridhus så finns här tips och råd. Tänk även på att vi har kalla vintrar så att du verkligen kan bygga ett ridhus där ni slipper frysa. Det finns ridhus utomhus som man kan använda sig av på sommaren. När det är vinter är det väldigt jobbigt att åka utomhus. Då är ett ridhus inomhus verkligen att föredra.
  • Kontorsbyggnader är bra att ha om du verkligen behöver bara ett konto och dessutom kan du hyra ut dessa kontor och göra om till ett kontorshotell.
  • Idrottshallar är mycket populärt då man även kan få sponsor dvs företag som vill synas på just er idrottshall. Här kan man också bygga ut så man får en ishall i idrottshallen.
  • Lantbruksbyggnader här kommer ladugård och liknande in. Tex om ni producerar ägg eller mjölk genom kor och höns. Tänk på att bygga ut så att era höns också kan vara frigående. Första och andra bilden är lite klassiska gammaldags till utseendet som ger en nostalgisk bild av hur det såg ut förr. De är byggda med den senaste tekniken trots att de har ett nostalgiskt utseende. Det handlar då inte bara om djur utan även frukt och grönt som man jobbar med. Detta kan vara bra för ert varumärke också då ni kan göra en story på er hemsida för era potentiella kunder så de får se hur det ser ut på ett lantbruk.

Man behöver verkligen byggnader för maskin, dvs maskinhallar för i en sådan typ av företag används traktorer, t.ex. Om ni ska klippa gräs för att torka som foder så använder ni säkert maskiner och traktorer. Då är det också väldigt bra med en maskinhall där ni kan skydda era traktorer från fukt och smuts. Alla typer av maskiner ni använder på ett lantbruk ska då bevaras i dessa maskinhallar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *