Nu är flyttfåglarna på väg hem igen

Nu är det mars och då vet man att flyttfåglarna är på väg till Sverige igen. En sak man så klart funderar över hur de gör med sina ägg om de ska flytta? Som tur är lägger vi människor inga ägg som kan gå sönder när man flyttar. När vi människor flyttar du brukar vi se till att tömma kylskåpet på all mat så vi slipper tänka på ägg som går sönder, eller hur?

Här ser du hur en ruskig stökig loppis kan se ut. Ring närmaste loppis och bli av med ditt skräp.
Här ser du hur en ruskig stökig loppis kan se ut. Ring närmaste loppis och bli av med ditt
skräp.

Köket i hjärtat av lägenheten

Det man bör tänka på när man flyttar är att sista veckan inte försöka behålla något i köket utan äta ute den veckan för att hinna städa. Det är också när man flyttar som man vet vilka ens vänner är för de brukar fråga om man vill ha hjälp. En gång i tiden fanns det en kvinna som bodde ihop med sina föräldrar nästan hela sitt liv. När hon skulle flytta så bad hon sina två bästa vänner att komma och hjälpa henne. Det handlade inte om att hon behövde hjälp utan hon orkade inte vara ensam med sina föräldrar när de skulle flytta. Deras relation var inte det bästa utan de hade alltid konflikter. Så hur gör man i en familj om man ska flytta och det råder konflikt mellan parterna hela tiden? Jo, man ringer två av sina närmaste vänner som då kan hjälpa till så slipper man prata med föräldrar man inte har någon bra relation till.

Äntligen har hon flyttat hemifrån

I dagsläget bor hon inte med sina föräldrar längre utan flyttade ut när hon fyllde 40 år gammal. Denna kvinna har flyttat massor av gånger då hon aldrig blev nöjd med någon lägenhet hon bodde i. Antingen var hennes lägenhet för liten eller så var det ett fuskbygge som fick henne att vilja byta bostad. Denna kvinna har flyttat så pass många gånger att hon ibland glömmer bort var hon bor.

Nu ska hon dessutom flytta igen och då kan det verkligen vara bra att anlita en flyttfirma som dessutom har funnits sedan 1984. Hon ska dessutom flytta från Uppsala till Stockholm så då passar det bra att anlita en Flyttfirma i Stockholm som kan sin sak inom flytt.

Nyckeln till din nya lägenhet när du väl har flyttat ut från din gamla.

Denna kvinna har gjort ett schema över vad hon ska göra sista veckan i sin gamla bostad innan hon flyttar. Hon bor i 3 rum och kök så därför börjar hon tidigt att planera. Så här kommer hennes schema att se ut innan flytten:

Söndag: Ringa flyttfirman för att boka in en tid för flytt.

Måndag: Börja packa ned prydnader som hon ändå inte har någon användning för

Tisdag: Ringa loppisen i sin närhet för att sköta allt hon inte behöver som kläder, skor, möbler och kuriosa. Varför samla på sig massa skräp, tänker hon?

Så att du kan flytta ut till din nya bostad utan massa saker i vägen. Börja ditt nya liv redan nu!

Onsdag: Tvätta alla kläder hon har för att sedan packa ner dem i flyttkartonger.

Torsdag: Städa ur kyl och frys och ta skafferiet sist.

Fredag: Packa ned alla kastruller, glas och porslin i vadderade kuvert så att inget går sönder.

Lördag: Dammsuga och skura golvet

Söndag: Hoppas få vila ut sista dagen hos någon bekant så kan flyttgubbarna flytta åt henne under tiden.

Detta är ett mycket effektivt och bra schema för då håller man i ordning på allt och dessutom får man vila på söndagen såsom man dessutom behöver göra. För sedan är det ändå hon själv som ska packa upp i den nya bostaden och möblera om.

Det som är bra med ovan flyttfirma är att du kan gå in på deras webbplats och skriva in dina uppgifter och berätta vad exakt du behöver hjälp med. Sedan kommer de att kontakta dig för en offert och följdfrågor. På detta sätt blir det enklare för dig att planera din flytt.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *